QUÉ HAY DE NUEVO?
Cargando...

BLAU HOLI Colours Festival





Entrada anticipada + bossa + consumició 8€
Entrada Normal + bossa + consumició 10€

Inclou entrada gratuïta per la nit (Festa Pirata)

Compra ara l'entrada anticipada per internet  i estalvia 2€!!
Atenció!! l'entrada anticipada de la holi party sols es pot comprar amb descompte i per internet fins divendres 21
http://www.discoblau.com/p/entrada.html

Inspirats en el Holi Festival que té lloc originàriament tant a l'Índia com al Nepal, els festivals del Color s'han estès al voltant del món; Alemanya, USA, Singapur, Sud-àfrica ... fins a arribar finalment a L'Ametlla de Mar.

Centenars de persones es reuniran en un espectacle únic per gaudir de música, performances i shows visuals de tota mena, tot unit a les explosions de COLOR !!

El Festival en si mateix és tot un ESPECTACLE !!! Després el primer compte enrere que té lloc sobre les 18hs. i que es repeteix cada hora, centenars de persones es llancen pigments de colors a l'aire en una gran explosió, cobrint qualsevol tipus de diferències entre uns i altres, d'aquí el lema: "WE ARE ONE", tots som iguals.

El Festival, com no, comptarà amb un line-up de DJs que ens faran ballar al ritme de la millor música tant electrònica com a local.

Gerard Llarch

Manel López aka mamomo

Dany JR & Guillermo Argento

Uneix-te a nosaltres en aquesta experiència única, contagia't de l'energia que només trobaràs a BLAU HOLI Colours Festival, el Gran Espectacle de la MÚSICA I EL COLOR per fi a BLAU!

No es vendran entrades VIP, ja que HOLI ONE promou el lema "Tots som iguals".

Preguntes Més Freqüents

Està relacionat d'alguna manera el BLAU HOLI Colours Festival amb el Festival original de l'Índia?
El BLAU HOLI Colours Festival està inspirat en el Festival original, però en cap cas associat o relacionat amb ell. És important recordar que el BLAU HOLI Colours Festival és un festival desvinculat a qualsevol motiu religiós, i només promou la unió mitjançant la música, la diversió, la festa i la celebració durant un dia ple de color.
Es podran adquirir begudes dins del recinte del Festival?
Si, incloses begudes alcohòliques, es podran comprar dins del recinte.
Com he d'anar vestit al Festival?
No sortiràs del Festival lluint el mateix amb el que has arribat ... La gent que vingui a un dels nostres BLAU HOLI Colours Festival ha d'entrar de BLANC i sortir ple de COLORS !! Es recomana portar ulleres, crema protectora i gorra per protegir-se del sol, ja que els esdeveniments són totalment a l'aire lliure. Als peus, una cosa còmode que et permeti ballar i moure't durant hores, i que no t'importi tacar i embrutar. A la gent que fa servir lents de contacte, recomanem que portin ulleres aquell dia, i en general per a tots els assistents, ulleres de protecció per als ulls no vénen mai malament!
Com sabré quan és el primer llançament de les pólvores l'aire?
Normalment, el primer compte enrere i el gran llançament de les pólvores tots junts es fa a les 18 hores, i així un cada hora, però pots jugar, llançar les pols i tacar de color qualsevol cosa que vegis durant tot l'esdeveniment, és clar !

Si faig una pre-reserva, com puc recollir després el meu pack amb les pólvores?
Si compres l'entrada anticipada, podràs recollir el mateix dia de l'esdeveniment, dins el recinte a la porta d'entrada al Festival. Només has d'estar segur de que portes l'entrada amb tu per poder demostrar que efectivament, has comprat l'entrada amb les pólvores inclosos.

Puc portar els meus propis pols de colors?

No, ja que el nostre BLAU HOLI Colours Festival està certificat com a producte 100% natural, de la qual cosa estem molt orgullosos, per la qual cosa no ens volem fer responsables de danys que puguin causar pols aliens a BLAU HOLI Colours Festival. Qualsevol altre pols dins el recinte, serà confiscat.

A quina hora comença i acaba el Festival?
Obrirem portes a las 17 hores i a les 10 final de la BLAU HOLI Colours Festival, la festa no acaba aquí perquè la teva entrada serveix per la sessió de la nit, o sigui fins les 06:30 hores.
Hi ha límit d'edat per assistir al BLAU HOLI Colours Festival?
Només està permesa l'entrada als majors de 16, fins i tot acompanyats d'un adult, el menors no poden accedir al recinte de l'esdeveniment.
Es poden comprar entrades a la porta el mateix dia del Festival?
Si, però només un nombre d'entrades limitat, si l'esdeveniment no està sold out.
Quant em costarà?

El preu es de 8 € anticipada per internet i 10 € el mateix dia, les dos inclouen entrada + bossa + consumició

Què són els BLAU HOLI Colours Powders?
Els nostres pols estan fabricats a la Unió Europea i estan certificats com a producte cosmètic.
Quin tipus de música ens trobarem al HOLI ONE?
Hi predomina la música electrònica, portada de la mà d'una llarga llista de DJ ' tant residents del BLAU com a convidats, també es podran escoltar altres estils, com rock, pop o músiques del món.

Com puc comprar el meu tiquet?
Venem les entrades BLAU HOLI Colours Festival, i és molt fàcil adquirir la teva: només has de fer clic al link que publiquem a les nostres pàgines de Facebook o en aquesta web, que és la nostra plataforma base de promoció i difusió un cop tenim fixada la dat i directament accediràs a un dels nostres punts de venda online mitjançant la prestigiosa empresa Ticketscript.

0 comentarios:

Publicar un comentario