QUÉ HAY DE NUEVO?
Cargando...

Robbie Williams s'uneix a supergrup


Robbie Williams El cantant podria ser part de Freebass al costat de Mani de Primal Scream i Peter Hook de New Order.
Sabent l'ego de proporcions èpiques que ostenta el noi, sembla impensable veure'l a Robbie Williams formant part d'un grup musical.
No obstant això, recordem que es va formar en Take That, així que en tot cas el seu seria un retorn a les fonts.
Com sigui: sembla que l'intèrpret de “Angels” s'integrarà al supergrupo Freebass, compost ni més ni menys que pels baixistes Mani (Primal Scream), Peter Hook (New Order) i Andy Rourke (The Smiths). Aquest últim va ser l'encarregat de proposar a Williams perquè s'uneixi al projecte, i els altres van acceptar encantats.
Ara solament falta la confirmació oficial del cantant, qui de totes maneres no se sumaria a la banda en forma permanent, sinó que col·laboraria en un disc i potser en shows en viu.
A més de Robbie, formarien part del staff de Freebass el ex vocalista de Stone Roses (i visitant del nostre país en 2006) Ian Brown i el líder de The Charlatans, Tim Burguess.


En tant, mentre Hook s'aboca exclusivament a la seva nova banda, els seus ex companys de New Order van anunciar que estan disposats a seguir endavant sense ell. Bernard Sumner i Stephen Morris van declarar: “Després de 30 anys d'estar en un grup junts estem molt desil·lusionats amb el fet que Hooky hagi decidit dir-li unilateralment a la premsa que New Order es va separar.
Esperàvem que s'acostés a nosaltres primer. Ell no parla per tota la banda, per la qual cosa només podem assumir que ja no vol ser part de New Order”.
Ell no parla per tota la banda, per la qual cosa només podem assumir que ja no vol ser part de "New Order

2 comentarios: Leave Your Comments

  1. Anónimo5:27 p. m.

    Esta peña no se aclara!!!

    ResponderEliminar
  2. Pues si, pero aunque si esto es verdad, no se como sonaria un disco nuevo de New Order sin Peter Hook, sonaria a Electronic?

    ResponderEliminar