QUÉ HAY DE NUEVO?
Cargando...

Festa major de Cervera 2023 - JM SANCHEZ, MANEL LÓPEZ & LAURA BEARKA


Festa major de Cervera 2023 - JM SANCHEZ, MANEL LÓPEZ & LAURA BEARKA

La Festa Major de Cervera està a punt d'arribar i aquest any promet ser una experiència inoblidable! El 22 de setembre, prepara't per moure't al ritme dels millors èxits dels 80 i 90, en una nit que promet ser llegendària.

Dos reconeguts DJs, JM Sánchez i Manel López, s'uniran a la cabina per fer vibrar tots els assistents amb una selecció de música que et transportarà en el temps. Recordes aquelles cançons que van marcar una època? Prepara't per reviure-les i ballar fins a l'albada!

JM Sánchez, reconegut per la seva habilitat per barrejar els clàssics amb els sons més actuals, ens garanteix una experiència musical única. D'altra banda, Manel López, amb el seu estil inconfusible, ens portarà en un viatge ple d'energia i nostàlgia a través dels èxits més icònics de les dècades daurades de la música.

No et perdis aquesta oportunitat de viure una nit màgica a la Festa Major de Cervera, on la bona música i la diversió estan assegurades. Reuneix els teus amics i vine a ballar al ritme dels clàssics que mai passen de moda!

La cita és el 22 de setembre, a partir de les 00:00 hores al Pavelló Polivalent. L'entrada és lliure, així que vine aviat i assegura't un bon lloc a la pista de ball. No faltis a aquesta festa que promet ser inoblidable!

T'esperem per viure junts una nit plena de música, ball i diversió a la Festa Major de Cervera! No te la pots perdre!

0 comentarios:

Publicar un comentario